Härlig dag i skogen

Idag har vi varit på rallytävling i Liden - hela dagen. Hade även med ostmackor o varm choklad, vilket är ett absolut måste för en lyckad utedag : ) Jag bränner alltid tungan men det liksom hör till.
Nä men helt seriöst - dagar som dessa är kanon.. Stort + är också att eftersom man åker på morgon o killen är hemma så fixar han allt, packning, fika o frukost! ; ) Han är som jag tidigare nämnt absolut sötast i hela välden!
Var sedan hem till hans föräldrar o blev bjudna på middag, alltid bra - lättsamt o gott : )

Nu ska vi kika lite på TV.. ingen aning om vad vi ska se eller hur länge någon av oss står emot sängens vrålande längtan! Får se hur det går - grymt sugen o se typ Wallander eller någonting sådant..


Planering

Puuuust! Var på skolan igår o fick reda på lite nyheter ang mina prov, ett flyttat o ett nytt! Känns lite sådär, men nu har jag ju heeela lovet räddat! Så nu har jag gjort upp en preliminär planering för hur mitt lov kommer att det ut, samt gjort en liten kalender inför framtiden..

v. 10 - mitt lov
Måndag:      09.00 Psykologi - se filmen
                     13.00 Historia - läsa klart.
Tisdag:        09.00 Historia - rep, läsa igenom anteckningarna.
                     11.00 Historia, leta orsaker o begrepp.
                     14.00 Biologi - läsa de kapitel som är på provet.
Onsdag:      10.00 Psykologi - läsa de kapitel som är på provet.
                     13.00 Miljökunskap - läsa klart.
Torsdag:     10.00 Biologi - uppgifter.
                     13.00 Historia - rep

v. 11 Historieprov
        Miljökunskap - förhör
v. 12 Psykologiprov
        Biologiprov
v. 13 Miljöpolitik prov

Avundsjuk kanske? :o

Äntligen fredag

Äntligen fredag, äntligen helg
Killen fick vara vara ledig från hockeyn ikväll - så det är en bra helg : ) Inte för att jag vet vad vi ska göra eller någonting men.. kanske kan se om det finns något bra på tv:n, se någon film eller spela något spel.. Spel är bra!
Han ringde nu med o hörde vad jag hade för lunchplaner o jag hade inga alls så då kommer han hem o hämtar mig så ska vi åka någonstans o käka : ) Han är den absolut sötaste o finaste som finns! <3

Undra om systeryster hör av sig sedan? Ringde hem till henne flera gånger igår men hon var inte hemma :s .. äh - hon ringer väll sedan om hon var intresserad av att baka/fika! : )

Nu måste jag göra mig oirdning så det blir någon mat!
Hörs!


Jobbigt läge

Inte alls nå sugen på middag, är lite småsugen på någonting så har ätit en macka.. vill fortfarande ha något men inte mat? Vad är det för fel på mig? Har precis bestämt med pojkvännen att vi ska äta hamburgare o stuvade makaroner när han kommer hem o för er som aldrig ätit det, jag vet att det låter konstigt men det är faktiskt gott! : )
Men hur gott är någonting alls när man inte är hungrig? Vad gör man?
Sedan jag skrev senast har jag lagt ut hel del grejer på nätet, kläder som jag vill bli av med.. Måste verkligen rensa.. Vi flyttade in här i december o totalt fyllde förrådet med saker.. säckar bland annat med massor med kläder som jag inte använder.. o saken är den att dessa säckar bara blir fler o utrymmet minskar - man orkar ju inte hålla på o ta kort o skriva om allt o lägga ut hela tiden, det skulle ju liksom ta dagar.. Har gjort i ordning en säck med kläder som ska till Erikshjälpen med men det blir aldrig så att jag tar den med mig när jag är ute.. Men allt annat då - jag emnar jag kan ju inte fylla deras lager med kläder bara, dom ska ju sälja annat också :p
Är du på jakt efter någonting speciellt eller så i klädesväg så skriv en kommentar - så ska jag se vad jag kan hitta : )

Lillasyster

Imorgon så ska jag troligtvis spendera lite tid med min älskade lillasyster Sandra.
Hon är världens bästa tjej när hon lägger den sidan till o det brukar hon vara bra på när hon är med mig tycker jag : ) när det bara är hon o jag o ingen pappa eller mamma eller så .. då fungerar det skitbra!
Funderade på o ta en fika eller så imorgon - då idén slog oss att vi kanske skulle baka.. men vad? Någon som har något förslag? Ingenting med cocos eller mandelmassa bara för jag har för mig att hon inte gillar det : P
Så tips på något gott "fikabröd" eller liknande mottages tacksamt! : )

Hundägare - SKÄRP ER

usch vad arg jag bli, eller rättare sagt så blir jag äcklad.
Hundar + avföring är det äckligast som finns typ. Det finns väll någon lag som säger att man måste plocka upp bajset? Eller är jag helt ute o cyklar? Det är ju vilket som en grej som hundägare totalt missat, iaf där jag bor. O sedan en annan sak, det finns en lång gångväg från husen (jag bor längst upp i området) o ner till vägen där bussen går o så.. o efter hela vägen är det alldeles gult efter kanterna o på vägen, så jäkla äckligt! Visst, jag förstår väll att man inte kan "plocka upp" kisset - men ställ hundjäveln på er balkong då i stället för att låta den pissa ner ingångarn till stigarna in till husen!! Känns ju sådär att behöva plumsa in i gångarna över huvudtaget men som det såg ut idag så var det inte "nerstampat" in i stigen o eftersom man inte ville plumsa i pisset så fick man plumsa runt o bli dubbelt så blöt! För ett par dagar sedan så gick jag bakom två tjejer som hade varsinn hund med sig, varav en släppte hunden lös så det fick springa åt sidan o bajsa - tjejerna fortsatte att gå o när hunden var klar så släpade den med sitt koppel o kom i fatt dem. Tror även att kopplet släpade i skiten. Båda tjejerna visste vad hunden gjorde men ingen brydde sig om att ta upp de. Brukar även se på stigen ut till gångvägen, att hundarna fått göra sina behov utan att matte eller husse brytt sig ett skit.
FY FAAN VAD LESS JAG ÄR PÅ DESSA HUNDÄGARE!!
Visst, vissa tar väll sitt ansvar så alla är inte idioter - men här måste det fan vara en majoritet, för det kan väll inte finnas hur mycke hundar som helst just här?
Vad gör man åt idioterna, eller finns det någonting man kan göra. Känns som att det bara är att finna sig i det - men det känns inge kul.. bara VIDRIGT!

This is my day

Tvättstuga - handla - mat - dhl - städa - plugga?

Ojoj, full dag.. Håller på i tvättstugan nu, alltid lika roligt. Tycker jag tvättar jämt jämt jämt! Men nu har jag iaf köpt en ny tvättkorg som vi kan använda, smart som man liksom kan sätta upp en vägg i mitten på, så det blir som två "rum" : )
Killen har ingen hockeyträning idag så vi ska passa på o göra lite annat nyttigt, handla o städa..
Sedan ska vi ner på comfort o lämna in ett paket, har sålt lite kläder som jag ska skicka. Det blev inte mycket pengar men mycket mer plats iaf o det var ju det jag var ute efter.
Får se om det blir något pluggande men just nu känns det som att jag redan har sysslor så det räcker åtminstone hela den här dagen.

Just det, ang middagen - någon som har ett middagstips?

Hälsan

Kom precis hem. Varit o kollat vad det är för fel på mig -
sjuk heeela tiden o sover oftast dåligt.
"Sjukandet" var det inte så mycket att göra åt - så är det ju bara. Men sömnproblemen kunde man göra någonting åt - fick tipsen att slappna av ordentligt innan, lyssna på en avslappnings cd eller liknande samt att inte sitta vid datorn så länge precis innan jag skulle sova. : ) Låter rimligt antar jag?

Btw, jag fick min semla igår - tillslut - ca kl 22.20

Semla?

Ingen som vill bjuda? Skulle göra allt, eller ja mycket iaf, för att få en semla just nu.. Så grymt sugen - känns som att det var år sedan man åt semlor.. Fick ingen förra året tror jag : (
O ikväll är det hockey, pojkvännen ska spela med B-laget.. Så ska på Höga o kika lite : ) blir kul - trots att det troligvis inte serveras några semlor där.. Får försöka ordna det på annat vis - kanske ringa killen på jobbet o be honom att köpa med sig en hem.. men vadå? .. han är ju inte min slav, även om jag gärna tror det stundvis..
Tror jag ska slänga mig i soffan en stund, eller har jag annat för mig? Huum, nääe : )

Chokladbollar




Killen hann bara komma hem o sätta sig i soffan innan vi kom på att här skulle arbetas
- Chokladbollar
Tycker vi kompar varandra väldigt bra, jag mäter upp ingredienserna o han knådar o resultatet blir alltid lyckat..







Min kalender

Som jag skrev tidigare idag, nu är det massor att göra! Läraren i historia ringde precis så vi har gjort upp en tid för mitt prov.
Av det jag vet nu så ser mitt liv ut såhär fram till sommaren:

v.11 Historie prov
        Biologi prov
v.12 Psykologi prov
v.13
v.14 Kemi prov
v.15
v.16 Lov
v.17 Biologi prov
v.18
v.19
v.20
Kemi prov
v.21
v.22
Biologi prov
v.23 Biologi prov (kursprov)
        Kemi prov (kursprov)

O precis som jag skrev - det är vad jag vet nu. Lär ju ha betydligt fler prov i psykologi - skulle ju ha ett par o kursen började i januari.. :/ Sedan så läser jag ju en rad fler ämnen som det kommer prov o läxförhör osv på.. Läser ju också filosofi på distans, massor med uppgifter som ska göras o ska även ha ett prov där.
Vet inte hur det ser ut i miljöpolitiken men det kanske kommer något prov vad vet jag? I tyska vet jag inte, har haft ett o tror väll inte att det kommer att räcka på ett års studier.
Vad mer läser jag - etik o livsfrågor.. brukar inte vara prov där, mer typ inlämningsuppgifter o redovisningar. Foto läser jag mer o det är det absolut tråkigaste ämnet jag valt, vad kan det tänkas komma för prov där?
Men men, fler prov kommer ju o jag tycker det ser ut o vara rätt många redan nu.. Men det är bara att bita i - jag har ju själv satt mig i den här sitsen..

Wohoo I passed

Skrev prov - förra veckan o veckan innan det.. o tro det eller ej men jag fixade - BÅDA : )
Kemi o biologi var det som gällde, vill suga på den här karamellen länge länge men det finns ingen tid.. Det var ju inga kursprov o det kommer således fler prov så det är bara att börja plugga inför dessa..
Men skönt, riktigt skönt känns det!
Har en del som måste göras nu, varit hemma o varit sjuk i typ två veckor.. Så nu har jag massor att göra i både miljökunskap o miljöpolitik.. Sedan är ju nästa biologi prov redan vecka 11 eller 12.. O vecka 12 är det även psykologi prov.. *pust*.. O sen vet jag inte exakt när jag ska tenta av historiakursen, skulle ha varit förra veckan det med men de blev flyttat eftersom läraren inte gillade boken jag hade fått tidigare.. Så det kan ju vara när som helst nästan..
Shiiiiet - jaa det är en hel del + en bit till : /
Måste jobba med, but when?! Äh, det kommer väll få plats någon stans med, idag vill jag bara vara glad o positiv för idag har det än så länge varit en bra dag! : )


Gårdagen

Vi va då hos en av Mickes kompisar. Det var en hel del folk där - många från deras hockeylag o så..
Var rätt trevligt där : ) Gick ner på stan en sväng ganska sent egentligen..
O sen var det tydligen en lite högre åldersgräns på den krogen vi skulle på, o den åldern hade inte jag passerat.. Så surt det kändes, så jag o killen fick gå vidare utan de andra..
Men som sagt, vi kom ju ner så sent o vi hade det trevligt innan så kvällen var rätt okey i alla fall.. Hade ju killen med mig hela tiden, han är väldens underbaraste o ställer alltid upp! <3


Kvällens planer!

Har inte haft tid o skriva så mycket på senaste, varit lite upptagen med annat :p
Varit på stan idag o käkat på Subway med papi o micke.. sååå gott!! Fattar inte att en smörgås kan liksom kännas "så mycket"..
O så träffade killen en kompis som tyckte att vi skulle komma dit ikväll, så det ska vi göra.. Skulle bli rätt lugnt o så.
Måste göra i ordning det sista nu.
Så vi hörs!


Kameratjuv blir fotograferad

hahah, så jäkla kass.. Ska sno en kamera (i butik) o blir fotograferad av en annan kund som står o provar en kamera mitt emot.. Kolla på aftonbladet här .

E.M.D avslöjar haha

Helt seriöst, intressant artikel med rubriken - E.M.D. avslöjar: "Vi var sängvätare"
Men stackarna som kissade på sig som barn, dom måste ha känt sig riktigt utanför o helt onormala.
Kamratposten har tydligen gjort ett repotage om gruppen o aftonbladet har snappat upp en del -
Läs här om hur deras väg till framgång inte alltid har varit spikrak.
Att man får tanken att skriva om detta?

Tvättstuga

Ja då var det dags igen - att ha tvättstuga..
Jag fattar inte - att folk inte kan göra rent efter sig, det är såå tråkigt att komma dit när det första man får göra är att tvätta tvättmedelsfacken. Asså vad gör folk, överdoserar hur mycket som helst eller varför blir det sådär? Det blir inte sådär efter att jag kört maskinerna?..
O en annan sak, förra gången jag hade tvättstugan - kom dit o skulle ta ut grejjer ur torktumlaren o ser att en maskin går.. Alltså inte mina saker.. När detta inträffade var klockan strax före 15.00 o jag hade tid till 17.00. Fattar ingenting - bokningssystemet är väll för alla? Eller kan vissa bara koimma dit o tvätta när dom känner för det?
Vi har ett system här som säger att om man inte påbörjat sitt tvättpass inom en timme efter dess början så övergår tiden till den som har nästkommande pass.. Men som sagt - mitt var påbörjat.. Så något sådant är det inte tal om.. Så vad tänker människorna som håller på?

Tips med förslag på vad man ska göra mottages gladerligen!

Ny mascara

Den nya mascaran trillade ner i brevlådan nyss : ) Blir ingen invigning
nu, var redan sminkad :p


Den är en
Maybelline - intense XXL Extreme Black, volume + length.. 
Låter som att det ska bli fetstora o långa ögonfransar - bara det inte är en
sån som blir klumpig o jobbig. Nej, nu hoppas vi på det bästa att det blir
långa o fina ögonfransar som inte ser så värst sminkade ut : )
Återkommer med resultat!        

   


Lonely

Pappa ringde igår o berättade att farmor o farfar hade tänk att bjuda på middag idag o att jag o killen var välkomna.
Men svaret "Näe, Micke kan inte" börjar sätta sig nu.. Han skulle (är) på hockey i Ånge. En match som inte har någon betydelse för något av lagen, ingenting förändras i tabellen oavsett hur det går. Så han hade nog hellre varit hemma o åkt till min släkt o ätit gott i stället för att åka dit.
Men nu är det som det är - jag sitter helt ensam men mina tråkiga böcker.
Så tråkigt, inte ett dugg intressant - säkert!

Men om en timme lite drygt så kommer papi : )
så då ska vi köra lite bil o sedan åka till farmor o farfar o äta mat.
Så ska hoppa in i duschen nu o göra mig iordning, inte för att det tar en timme, men det är väll lika bra att vara klar - när jag ändå är hemma o väntar/pluggar.

Såg att alla inlägg o så om tävlingarna kom i rad vilken kanske är lite tråkigt, så vill man hoppa allt det så rekomenderar jag att klicka på kategorin allmänt på en gång - så slipper man dem.

Det är lätt att vara efterklok

Oh shiiet vad jag ångrar att jag inte tog vara på tiden
på gymnasiet,
Fy sjutton vad mycket det blev - som jag får ta igen nu
i stället.
Just nu känns det som att det inte finns någon ände
alls på hur mycket som skall göras.

Så alla som pluggar nu o tycker att det är tufft o bara
skit -
Kämpa på, ni kommer att ångra er om ni
ger upp.

O då kan jag lova att det är mycket värre sedan när ni
samtidigt ska jobba o försörja er.

Got to go - I have things to do : /


Tävla om en liten goodiebag


Här kan man vinna en "goodiebag" +
massa olika små saker :)
http://www.deliquate.blogg.se/2009/february/tavling-vinn-liten-goodiebag.html

Shoe bags utlottning




http://tekirch.blogg.se/2009/february/vinn-tre-sota-shoebags.html
Lottas det nu ut 3st shoe bags
- tre olika vinnare : )

Avslutas 20/2
Jag är med - så håll tummarna för mig!






Snyggt armband - tävling !



Vill du vara med i tävlingen
om ett skitsnyggt armband?

Besök då :
http://ingelalala.blogspot.com/2009/02/ny-tavling.html
Tävlingen avslutas 22/2





Vill du vinna prylar till prinsen eller prinsessan?

Just nu är jag med i en tävling hos stilettklackarochbarnvagn
http://www.stilettklackarochbarnvagn.blogg.se/2009/february/utkast-for-att.html
Där kan man vinna ett presentkort hos http://www.sakerochsockor.se/ värde 500:-


Tävlingen avslutas 22/2

Jag är med o tävlar - är du?

www.augustikid.se/ - har jätte fina smycken o just nu är jag med i en tävling hos augustikid.blogg.se - där man kan ha chansen att vinna dessa smycken värda 300:-

Tävlingen avslutas 28/2, meddelar senare hur det gick för mig : )

Rally

Igår + alla hjärtans dag = rally tävling i Hudiksvall

Jao, var på rallytävling igår i Hudiksvall.. Åkte typ 8 på morgonen o kom hem 12timmar senare, det var alltså en hel dag..
Tur vi hade choklad o smörgåsar med oss, det är alltid mysigt o ha när man är ute sådär : )
Vart en hel del motionerande, fick gå rätt långt i de där supervarma kläderna som man måste ha när man står still i timmar o kikar på förbibrummande bilar, så man var rätt slut när man kom hem.. Det blev i princip att komma hem o borsta tänderna o lägga sig i sängen :p
Var på SS1 o SS5 - om någon var där o funderade på var vi stod : )

Så - det var en resumé av gårdagen.. Hoppas alla hade en lika trevlig dag som jag!

Smulpajen

Blev riktigt gott det dära : )
jag måttade upp ingredienserna o pojkvännen blandade - skjuts in i ugnen
... väntan + iordninggörande av vaniljkräm
OOH så gott : )

    


Sjukling övningskör o tittar på hockey

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev - har varit suuupersnuvig så jag har bara slappat i soffan o glott på tv, känns som hur länge som helst nu.
Snuvig, huvudvärk o ständiga nysattacker - så såg mina dagar ut, men nu är jag på bättringsvägen - även om jag har en bit kvar : )

Övningskörde lite igår o så här ligger det till - jag är ingen stjärna men jag lär mig fortfarande, haha..
Gör ju grymma framsteg iaf, jag tyckte förut att bilkörning var det värsta som fanns - men nu börjar jag faktiskt tycka att det är mer o mer roligt : ) thanks dad
Körde o köpte ett par nya jeans (Acne), ska lägga ut bild på dem någon dag..
Får se om det blir något mer köra i dag - pappa skulle ringa i så fall o han har inte ringt ännu, men få se senare, berodde på om han skulle jobba eller inte..



Sedan åkte vi till killens föräldrar o tittade på ishockey.. Tog även med Mickes vän, en påse chips o cola :)
Heeelt okey kväll, o jag klarade hela matchen mot förkylningen - snuvan återkom ca 10min efter avslutad match.
MODO-Skellefteå 4-1 Wooohoo :D

Så vi hörs!

<3

Som alla vet är det alla hjärtans dag på lördag,
o på lördag kommer vi inte att vara hemma - ska på rally
så det blir lite mys o så på fredag i stället.
tänkte baka en smulpaj : ) oooh, men vaniljsås eller vaniljglass..
såå gott!

Är dock inte riktigt hundra på vilket recept det är jag ska använda,
men det ordnar sig nog..
Återkommer med resultatet under helgen! : )

Morrmorrn Tisdag!

Usch vad jag blir bortskämd - har en privat mänsklig väckarklocka, världens mysigaste, men inbyggd znooze : )
Jag har så himla morgontrött, tänkte ligga o dra mig in i det sista o skippa frukosten - men då hade gubben fixat, rostat bröd o allt : )  Han är såå mys -
Ska iväg till skolan nu, för att ha EN lektion :s både bra o dåligt, roligt med psykologi - men åka till skolan den här tiden för EN lektion?!.. Ahja, det får funka..

Ses

Ska du bli bloggerska?

Moahaha, fick den frågan av min vän o svarade blankt nej, fel av mig?
Både ja och nej är ju rätt svar - jag ska inte bli sån där som tjänar pengar eller tänker lägga ner massor med tid för att bli "kändis" ;) Tänkte mest skriva lite då o då för min egen skull.
För att själv ha en liten koll på vad som händer, när - vad - hur : ) En liten dagbok - det är väll det man har blogg för, eller jaa.. kanske, vad vet jag?
Sedan om någon läser och intresserar sig för mitt liv så fine, inte stör det mig. : )

/ bloggerskan 'haha'


Äntligen!

Klar med felet som varit på sidan i typ en vecka nu : )
Diskmaskinen installerad, inte tackvare mig men skönt ändå! : )
Gjort klart min bakläxa, tror jag? Beror på var läraren tyckte.. Hoppas på det bästa.

Massor med saker att göra nu - prov i veckan o två prov nästa vecka.
Så, jätte mycket o göra nu men känns lite bättre nu iaf - när allt annat fungerar!

/ A


RSS 2.0