Onsdag 090429

Har varit på arbetsförmedlingen idag - var ju bara någon form av grungenomgång.
Inte sådär superintressant men nu är det gjort : )
Ska ju dit imorgon med, får se hur det går - eller ja hur intressant eller givande det är.

Gjorde även biologiprovet idag .. ehm.. ja, sådär jätte lyckat blev det ju inte men hoppas, hoppas på det bästa - dvs att jag klarade det.. Har ingen riktigt aning egentligen - kan ha slutat hur som helst, eller njae.. antingen IG eller G .. någotning av det :p ..

Känns inte riktigt som att jag har det där "bloggklippet", skrev typ massor förut.. men nu.. när jag orkar inte riktigt.. vet inte vad som har hänt med mig.. men men, det kanske kommer tillbaka så jag lägger inte ner den riktigt än.

Måndag 090427

Jag har tydligen inte varit inne en endaste gång o skrivit en rad sedan jag tog körkort - fy mig men alla förstår nog vad jag gjort.. kört massa bil - heela tiden : ) nästan, varje dag iaf.. Nu har jag fullt upp med att försöka läsa in på mig provet jag har på onsdag, asså det är typ på 28sidor eller något - o jag har läst en sida.. så det ska jag pyssla med resten av kvällen.. veckan i övrigt kommer att se utpå följande vis:

Tisdag: Fotografera o dokumenter tjejmässan
Vara hemma - mattläggaren kommer o kikar på hur det ser ut här o kanske ger några rivningstips
(Ska som ni kanske förstår renovera)

Onsdag: Biologiprov
Arbetsförmedlingen

Torsdag: Arbetsförmedlingen

Fredag: Inget?!

Lördag: Fira lillasyster - 18år

Söndag: Inget?!

Så som sagt, nu har jag fullt upp - måste fixa provet.. suuuperviktigt!


KÖRKORT !!!

Yesyesyes - nu är det klart..
Är sååå glad : )

Torsdag 090416

Morrnmorrn : ) .. sitter o äter toblerone, suupergott.. killens föräldrar kom hem ju från canarieöarna förra veckan o hade med sig en stor påse med "tobleroneminibitar" hem, olika smaker - ljus, original o mörk.. hade aldrig sett det förut :p .. men suupergott är det, härligt med lite olika så det inte blir så enformigt..

Ska väll snart göra mig i ordning, ska på körskolan :p .. känns lite sådär - det snöar ju så in i bomben.. men men, det ska nog gå bra..

hörs senare! : )

Onsdag 090415

Idag har jag inte pluggat ett skit - skäms på mig :/ ..
Men jag har ju haft så mycket annat för mig, började dagen på körskolan - sedan kom pappa o hämtade mig, så övningskörde vi o så .. handlade lite.. o jaa - jag kom typ hem nu? .. Har bara hunnit skala potatisen som vi ska ha till middagen :s..

Ska strax fortsätta med maten.. undrar bara när jag ska hinna plugga, behöver göra massa filosofi (började faktiskt lite igår) .. sedan måste jag komma på vad jag ska göra för arbete till psykologin, kanske finns någon som har någon idé? - det ska vara en del i ett grupparbete om ätstörningar - o anrexi, bullimi o ortorexi är redan taget.. sedan måste jag se klart filmen till etiken .. o till sist måste jag börja läsa inför biologi provet :s..

Förslag på vad jag ska göra till psykologin mottages tacksamt! :)

Skor !!

Idag har jag letat skor, vet inte om jag berättat om mina skor tidigare? Kanske - kanske inte, tar en snabb resumé - mina stövlar, användes typ några gånger sedan när jag kom hem en gång o kollade under skorna så hade hela "sulan på klacken" liksom lossnat så man ser rakt in i klacken.. skitskumt o synd :/ .. Så jag började använda mina lägre ankelstövlar typ.. men efter ett par gånger så gick dragkedjan sönder?!.. what? .. så det känns som att jag får ha mina adidas skor typ jämt.. måste verkligen hitta nya.. men nu känns det ju som man hellre vill köpa sommarkläder, skor osv.. men men .. får börja med lite skor.. hittade dessa nu när jag var ute o letade..
  
Jaja, det var ju visserligen stövlar o sådant som jag kan ha när det är liiiite kyligare ute som jag behövde, men det var vad jag hittade just nu som sagt.. o sedan har jag väll inte så mycket sommarskor heller..  O sedan så var dom ju superfina o de behövs som sagt då jag för tillfället inte äger så mycket skor som passar o är sköna, så jag tror kanske det blir ett köp av dessa par : ) Ska fortsätta leta skor nu men .. åååh, ska jag köpa dessa?

Måndag 090413

fy sjutton vad mycket det varit nu - nästan en hel vecka sedan jag bloggade senast..
men jag hinner inte, orkar inte - har hur mycket som helst.. men plugg, prov o bilkörning..

Det jag gjort sedan sist är alltså.. ehm.. jaa, kört bil - privat o på körskolan.. o sen har jag ju såklart varit på skolan, så det har varit tidig uppstigning.. så jag har varit så trött på eftermiddagarna o inte orkat gjort så mycket mer :S
O nu har vi ju haft lång helg o nästan helt skippat datorn :p .. ganska skönt egentligen!

Veckan nu kommer att se ut på följande vis:
Suuupermycket plugg - inför prov osv
Körskola + privat övningskörning

Tisdag 090407

Åh vad dålig jag är på att uppdatera här .. har mycket nu, eller ja det har jag alltid tror jag :s..

Lördags kvällen var helt underbar - bara jag o älsklingen, god mat, ost o kex : ) Så firade vi vår årsdag, helt underbart!!

På söndagen for vi /jag, killen, pappa o syster) till Birsta - jag körde :p.. haha, gick ganska bra tror jag.. sedan åkte vi till Älandsbro o käkade på Sibylla - riktigt gott..

Igår gjorde jag däremot inte så mycket, gick lite i skolan.. sedan när jag kom hem hade jag fått allt material för att kunna sätta i gång med nya jobbet :p .. lite mer än väntat men det blir säkert bra.. nu är jag påläst o redo - det var ju typ det jag ägnade eftermiddagen åt igår..

Ska faktiskt göra en intervju i eftermiddag.. : ).. men först ska jag iväg på studiebesök - 13.30 så intervjun får vänta tills efter det..
Det jag hittills gjort idag är att jag har varit på körskolan o haft en dubbel lektion, gick väll sådär även denna gång.. same old problem - gasar inte tillräckligt :p .. inte så att jag får motorstopp nej nej, jag kör för sakta helt enkelt..

Lördag 090404

Klev precis upp, ville ligga kvar i sängen en stund till men det gick liksom inte för sig riktigt.. kan ju inte sova bort hela dagen.. Funderar på o åka till Älandsbro o käka lunch lite senare - stig någonting i tidningen om halva priset på all mat o dryck där : ) .. shiit, lär ju inte kosta mycket o käka där då!..

Sedan ska jag o killen fira vår årsdag.. Ska väll äta någonting riktigt gott, men i år har vi tagit lärdom av föregående år - haha, förra året köpte vi så mycket gott, mat, ost o kex o jaa.. vi fick inte i oss allt så vi hade kvar i kylen bra länge.. haha, så jag tror vi hoppar över en del i år : )

Fredag 090403

haha, ni vet provet i miljöpolitiken som jag skrev om.. gjorde ju det för ganska precis en vecka sedan o var typ 1045% säker på att det hade gått åt pipan.. MEN jag fick det rättat idag - o jag klarade det!!! Fatta, jag fixade det?!.. Rätt så förvånad kan man ju lungt säga - men dock väldigt glad : )
I övrigt blev det ingenting i skolan idag, fick en uppgift - det var ingen obligatorisk närvaro.. men i ondödan var jag ju inte där, fick ju uppgiften o resultatet från provet.

Hade tänkt att övningsköra lite idag med, men jag vet inte.. Känner mig inte alls så sugen, kört typ hela veckan utom en dag .. känner bara för att lägga mig en stund :s.. men men, skulle behöva handla lite inför middagen i alla fall - så jag går nog ner till pappa o i alla fall säger att jag är trött men skulle behöva handla lite så kanske det blir lite körning ändå.

Ikväll blir det tacos o mys med älsklingen! <3 Han har ju varit borta halva veckan o sedan så var han på innebandy igår kväll, men ikväll - då har han min - bara min!!

Torsdag 090402

Morrnmorrn, försov mig idag - illa illa :/ .. men men, ska göra mig i orning nu o sedan åka till skolan.. Måste lämna in filmen innan 12.20 för då ska de andra titta på den.. Känns drygt - jag har ju redan sett filmen men nu måste jag ju lämna in den, så ska jag se den igen eller får jag hål till 13.50 ? .. Antar att jag får ledigt, o jag hatar verkligen hål men o andra sidan så såg jag ju liksom filmen igår :p .. haha.. Idag fungerar ingenting för mig.. Varför forsov jag mig, inge bra o missa den här lektionen - behöver verkligen gå på allt, miljöpolitik är ju som alla vet - inte min starkaste sida.. o nu missade jag den?! .. undrar vad läraren kommer säga.. måste ju gå dit under mitt "troliga hål" o kolla vad jag missade o vad jag ska göra hemma nu då för att komma i kapp.. Men just nu känns det som att jag verkligen inte har tid att ta på mig massor med läxa.. Var ju sjuk i går o missade provet i kemi - ILLA - ska höra med den läraren om jag kan få göra det direkt efter lovet eller nått - meeen åååh, det känns inge bra nu.. ligger as mycket efter i typ as många ämnen - lovet kommer väldigt lägligt.. kommer få plugga hela lovet, bara för att komma i kapp!..


Tävling - Solglasögon


Jag är med och tävlar om ett par solglasögon hos Hilea
Tävlingen avslutas 12/4

Fickparkering

Jaa, det var det vi tränade på idag.. o pappa tyckte, eller ja han sa det i alla fall, att jag var riktigt duktig : ) o det var jag nog, även om jag tror att mycket handlade om tur! .. men det var väll roligt, att något kändes bra o att jag lyckades utan att det gick massor på tok.. så jag var duktig : ) tackar pappa för allt tålamod!
De där klossarna med stavar i var riktigt bra, som jag tidigare sagt - pappa fixat! : ) farfar var med på ett hörn med o fixade till klossarna - but still - pappas idé! Min pappa = bra pappa (bäst!)

Sedan var vi ut o käkade - trevligt!

Snart, eller ja, om typ en timme kommer Micke hem WIIIIIEY !! :D

Onsdag 090401

Shiiet, det här dagen har verkligen kutat förbi mig.. Varit hemma o varit sjuk idag :( .. Ringde skolan vid åtta o sedan vid halv tio ringde mobilen o sedan trodde jag aldrig att jag skulle somna, låg o halv sov ett tag o låg sedan o drog mig bra länge.. Kollade tillslut på klockan.. 13.30.. :O Klev sedan upp o såg den där filmen jag hade i läxa - Livet är underbart.

Ska väll snart gå ner på pappas jobb så vi kan övningsköra lite - ska nog träna lite parkering idag.. han har fixat någon typ av ställning så vi kan sätta ner pinnar o parkera efter, typ som klossar med hål i.. smartsmart :) .. han är för go' far min!

Ohh, sedan ikväll kommer älsklingen hem - saknaaar! Längtar så mycket.. Tror dom bör börja sin resa hemöver snart : )
Ska bli så kul o se honom igen!!..

RSS 2.0